Durata de livrare: 1 - 3 zile lucrătoare (de marti pana vineri)
Branza de burduf, mult mai cunoscută sub numele traditional de branza framantata, este una dintre specialitatile culinare romanesti, preparate traditional la stana de munte.
De obicei, dupa doua-trei mulsuri, din cantitatea de lapte obtinuta, se trece la prepararea casului.
Pregatirea branzei de burduf este o adevarata maiestrie, facand parte din viata de stană. Asta pentru ca branza de burduf se obtine din casul de oaie, produsul nelipsit de la stanele din Romania. De asemenea, aceasta mai poate fi facuta din cas de vaca sau bivolita sau amestec.
Diversitatea ierburilor cu care se hranesc oile noastre confera branzei de burduf de Albota o aroma aparte.
Continut: cas de oaie, sare, cheag, membrana naturala
Ambalaj: folie plastic vidata
Bucata: bucată 350 gr
Suport clienti luni 09:00 - 18:00, marti - vineri 09:00 - 19:00, sambata 10:00 - 16:00, duminica inchis
0730279845 comenzi@hrananaturala.roComparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.