Caltaboș oltenesc

Atestate Tradițional
4,50 Lei
Preparat fiert din organe de porc și condimente naturale, în membrană naturală (mațe crețe de porc).
Ingrediente:  ficat de porc, plaman de porc, gusa de porc, sare, piper macinat, cimbru macinat, usturoi pisat, rondele de ceapa semicalite.
In stoc

Durata de livrare: 1 - 3 zile lucrătoare (de marti pana vineri)

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AT_CS Ai nevoie de ajutor? 0730279845
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Caltaboşul oltenesc se prepară din ficat, plămân cu şlung, guşă cu şorici de porc, se fierb timp de 2-3 ore, după care urmează a fi tocate. Tocarea manuală asigură consistenţa produsului, păstrarea structurii compoziţiei. Specificitatea produsului derivă din utilizarea ca şi ingredient a cepei tăiate rondele şi prăjită în untură la foc mic. Amestecul cepei semicălite cu compoziţia de carne fiartă în prealabil şi condimentele aferente generează un gust special, dulce condimentat, cu o aromă tipică produselor olteneşti. Dacă în alte părţi nu se adaugă nimic alături de organele de porc (sau se adaugă orez în fiertură), ceapa călită este un ingredient tipic zonei noastre. Alte ingrediente folosite sunt: sarea, cimbrul, usturoiul si piperul.
Condimentele sunt naturale, achiziţionate de pe piaţa internă şi in conformitate cu normele specifice in vigoare; sunt păstrate în spaţii curate şi bine aerisite.
Membranele folosite la diferitele produse din gama sunt naturale.
Produs fiert, in membrana naturala de porc.
Recomandat tuturor categoriilor de varsta, mai putin copiilor sub 1 an.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti luni 09:00 - 18:00, marti - vineri 09:00 - 19:00, sambata 10:00 - 16:00, duminica inchis

0730279845 comenzi@hrananaturala.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!