Atestate Tradițional Carne afumată la garniță, cu untură

6,50 Lei
Ingrediente: 99% (pulpă porc, spată porc, cotlet de porc), cârnați din topor (carne porc, sare, piper, cimbru, usturoi, membrană naturală), cârnați cu miroase și usturoi (carne porc, carne vită, sare, usturoi, piper, cimbru, boia, membrană naturală), 1% sare.
Termen de valabilitate: 30 de zile la o temperatură de 0-8℃.
Produs copt și afumat
Carne origine România
Produs tradițional atestat
Cu fum natural din lemn de fag
Produsul este ambalat în vid, în cantități de 2-300g/bucată. Prețul este pentru 100 gr.
In stoc

Durata de livrare: 1 - 3 zile lucrătoare (de marti pana vineri)

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AT_CG Ai nevoie de ajutor? 0730279845
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Produs vidat, prajit
Produs tradițional atestat 
Se recomandă adulților
Preparat prin prăjirea în untură a produselor afumate, tradiționale, pulpă perpelită, muschi perpelit și a carnaților tradiționali afumați din topor și cu miroase și usturoi;
Valabilitate produs: 120 zile la o temperatură de 0-8℃.

Valori nutriționale medii:
Valoare energetică 384 kcal/1599 kg
Grăsimi 32,2g
din care saturate 10,43g
Glucide 0,13g
din care zahăr <0,1g
Fibre 0,0g
Proteine 24,15g
Sare 2,45g

Descriere:
Este produsul întâlnit în toate gospodăriile ţărăneşti din zonă şi se mai numeşte şi „pecie la garniţă” sau „pecie afumată cu untură”. După afumare, carnea se taie în bucăţi de aproximativ 6-8 cm şi urmează a fi prăjită în untură la foc mărunt timp de 35-45 de minute, operaţiune la care se adaugă şi bucăţi de cârnaţi cu miroase şi usturoi şi/sau cârnaţi din topor.
Bucăţile de carne şi cârnaţi în stare caldă se scot şi se aranjează uniform în oale de pământ sau porţelanate, după care se acoperă cu untură în stare lichidă. Untura asigură grăsimea necesară prăjirii precum şi „dregerea” mâncărurilor gătite, iar „bucăţile” la garniţă erau şi sunt uşor de consumat, reprezentând o mâncare rapidă şi consistentă. Specificitatea produsului derivă atât din maniera tradiţională de producţie, cât şi din modul de ambalare, în ulcele de lut ars tipic obiceiurilor străvechi.

Ingredientele folosite sunt: sarea folosita la saramură (pulpă de porc, spată de porc, costiţă de porc, cotlet de porc, ceafă de porc) şi condimentele naturale folosite la cârnaţi.
Contine: pulpa de porc, spata porc, cotlet porc,
ceafa porc, carnati din topor, carnati cu miroase si usturoi.
Afumate si bine prajite grasime de porc.
Se recomanda adultilor.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti luni 09:00 - 18:00, marti - vineri 09:00 - 19:00, sambata 10:00 - 16:00, duminica inchis

0730279845 comenzi@hrananaturala.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!