Moara cu Pietre Făina integrală din orez cultivat in România

12,00 Lei
In stoc

Durata de livrare: 1 - 3 zile lucrătoare

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: mp_faina_orez Ai nevoie de ajutor? 0730279845
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Orezul brun detine o serie intreaga de beneficii pentru sanatate, fiind recomandat de medicii nutrionisti in detrimentul orezului alb. Diferenta dintre aceste doua cereale nu consta doar in culoare, ci si in calitatile nutritionale oferite de fiecare in parte. In timp ce orezul alb este mai apetisant si mai pufos prin gatire decat orezul brun, cel din urma recupereaza teren din prisma impactului pe care il are asupra sanatatii.
Orezul brun este forma integrala a cerealei, fiindu-i indepartat doar stratul superior. Prin urmare, acesta pastreaza intreaga cantitate de fibre si germeni, partile cele mai bogate in nutrienti vitali.
Orezul alb este cereala care si-a pierdut prin macinare taratele si germenii de orez, fiind mai sarac in fibre si nutrienti. Acesta trece printr-un proces complex de rafinare, care inlatura stratul de aleuron, bogat in uleiuri esentiale (ce determina orezul integral sa rancezeasca mai repede decat cel alb, rafinat).
Deci, daca folosim orez alb, nu ne alegem cu nimic bun pentru organismul nostru si daca folosim orez integral, nu prea ne iese nimic bun la gust.
Si atunci….am bagat orezul integral in moara cu pietre, sa se macine incet si la temperatura “camerei”(max. 30 grade Celsius) si a iesit o faina integrala de ti-e mai mare dragul. Nu mai zic ca orezul este cultivat la noi in Romania.
Pentru cei care au intoleranta la gluten am pregatit o moara cu pietre unde macin numai orez si porumb.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00 - 20:00

0730279845 comenzi@hrananaturala.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!