Produs prajit
Produs tradițional atestat
Produs prăjit din fleică de porc fără șorici și sare;
Se livrează în caserole polipropilenă
Valabilitate produs: 60 zile la o temperatură de 0-8℃.
Valori nutriționale medii:
Valoare energetică 570 kcal/2367 kg
Grăsimi 43,25g
din care saturate 17,28g
Glucide 0,75g
din care zahăr <0,1g
Fibre 0,0g
Proteine 37,09g
Sare 2,94g
Descriere:
Jumările din reţeta noastră sunt reuşite pentru că folosim carne perselată – straturi de grăsime şi carne. Carnea pentru jumări se pune la sare pentru 5 zile – sărare uscată – apoi se curăţă bine de sarea în exces şi se taie manual în bucăţi de 6-8 cm; se prăjesc în untură la foc mic timp de 2-3 ore, până când jumările capătă un aspect auriu şi o consistenţă uşor crocantă. Tehnica de prăjire a jumărilor asigură acestora amestecul (plăcut la gust) între crocant şi suculent.
Se fabrică din carne porc lucru în proporţie de carne/grăsime de 80/20. Acestea conţin grăsime, dar şi carne (fleică, diafragmă, muşchi).
Aspect exterior: neuniformă.
Gust şi miros: plăcut, caracteristic de fleică prajita, fara gust sau miros străin (rânced, amar, de mucegai, etc.) uşor sărat.
Consistenţă: semitare, usor crocantă.
Contine: fleica de porc bine prajita in grasime de porc, sare.
Produs prajit
Se recomanda ca atare sau in mancaruri rase cu ardei iute sau mujdei de usturoi.
Recomandat tuturor categoriilor de varsta, mai putin copiilor sub 1 an.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.