Durata de livrare: 1 - 3 zile lucrătoare (de marti pana vineri)
Salamul crud-uscat are de asemenea o traditie lunga de peste un secol in Transilvania.
Salamul crud-uscat se obtine din carne superioada de vita, porc si slanina. Afumarea in doua straturi de fum si zvantarea la aer timp de trei saptamani confera savoare carnii iar condimentele un gust usor picant.
Salamul crud-uscat se preteaza de minune atat pentru micul dejun dar mai ales pentru pregatirea de sandvich-uri pentru scoala sau afara, la joaca.
Continut: carne vita Angus, carne porc, condimente, fum, membrana artificiala, zvantare si uscare la aer curat de munte
Ambalaj: folie plastic gaurita
Mod Ambalare: bucată 350 gr
Suport clienti luni 09:00 - 18:00, marti - vineri 09:00 - 19:00, sambata 10:00 - 16:00, duminica inchis
0730279845 comenzi@hrananaturala.roComparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.